Financijsko

financijsko
Slika 10. Financijsko-ver2020

Financijsko-ver2020

Apikacija Financijsko namjenjena je za vođenje dvojnog knjigovodstva poduzetnika po Zakonu o računovodstvu d.o.o., j.d.o.o. samostalne djelatnosti obrta, slobodnih zanimanja, poljoprivrede i šumarstva, obveznika poreza na dobit.

Apikacija Financijsko izrađena u excelu namjenjena je za vođenje poslovnih knjiga obveznika poreza na dobit koji vode dvojno knjigovodstvo po Zakonu o računovodstvu kao što su d.o.o., j.d.o.o., obrtnici, liječnici, odvjetnici, bilježnici i druga slobodna zanimanja, obiteljska gospodarstva, privatne osobe, ostale nespomenute koji imaju namjeru ostvarivati dobit i plaćati porez na dobit temeljem propisanih poslovnih knjiga. Ako imate apikaciju Financijsko , izvršite administraciju na obrascu RPO i spremni ste preuzeti vođenje dvojnog knjigovodstva poreznog obveznika! .

Aplikacija Financijsko generira:

Cijena: =760,00 kn | =100,87 €, bez ogranicenja broja korisnika i poslovne godine, za verziju, administraciju radite sami   Narudžba: putem online narudžbe ispod.   Placanje: po predracunu!   Isporuka: po uplati na Vas e-mail!.   Održavanje: za cijelo vrijeme korištenja se ne naplaćuje!. Download Kupi

Naruči!

Name:

Email:

Subject:

Message:

Ispravno popunite sva polja narudžbe kako bi ista ispravno bila zaprimljena i dostavljen predračuna na Vašu e-mail adresu. Nakon uplate dobijete račun i aplikaciju Financijsko-ver2020 u excelu na Vaš e-mail!