PosPlan

pos-plan
Slika 89. PosPlan-ver3.00

PosPlan-ver3.00

Aplikacija PosPlan-ver3.00.xls u excelu namjenjena je izradi poslovnih planova sukladno preporučenom sadržaju HBOR-a

Poslovni plan je temeljni dokument svakog poduzetničkog poduhvata. Poduzetnik ga radi prije svega zbog sebe, a tek onda zbog investitora (banaka, fondova, agencija, komisija, zavoda...). U lteraturi postoje planovi različite veličine (broja stranica) i različitog redosljeda pojedinih poglavlja.

Aplikacija PosPlan napravljen je sukladno preporučenom sadržaju poslovnog plana za dobivanje financijskih sredstava (potpora, kredita..) od HBOR-a, a može se prilagoditi i sadržaju ostalih državnih institucija i mjera:
    HBOR - poslovni plan
    HBOR - investicijska studija
    HAMAG-BICRO - poslovno planiranje
    APPRR - pomorstvo i ribarstvo
    APPRR - ruralni razvoj
    MINGO - investicijska studija
    HZZ - samozapošjavanje
Svi se financiraju iz proračuna, a svatko za sebe otriva "toplu vodu i šetaju poduzetnike", kao da se nisu mogli dogovoriti za jedinstveni sadržaj i u svim mjerama se pozivati na isti. !

Struktura aplikacije PosPlan-ver3.00.xls:

    datoteka PosPlan-desing.ppt za sminku naslovne stranice,
    datoteka PosPlan-izracun.xls za izračune i automatski prijenos u Word,
    datoteka PosPlan-izracun-ver2.01-rg.xls - za izračun i ispis iz xls
    datoteka PosPlan-ispis.doc za ispis,
    datoteka PosPlan-upute.pdf upute i administracija,

U ovoj verziji dodana je datoteka PosPlan-ver2.01-rg.xls koja izrađuje poslovni plan sukladno preporučenom sadržaju HBOR-a. Nakon što unesete podatke o projektu i investitoru do poglavlja 8. Financijski elementi poduhvata, svi potrebni izračuni naprave se u excelu zaključno sa Financijskim tokom koje sa CopY / Paste prenesete u Wordov dokument gdje napravite sadržaj sa tekstualnim djelom, ovisno kakav sadržaj poslovnog plana investitori traže, a možete poslovni plan ispisati i direktno iz xls datoteke, ako tekstualni sadržaj nije zahtjevan. PosPlan je koncipriran za izračun Financijskih elemenata poduhvata temeljem reprezentativne godine kod optimalnog iskorištenja instaliranih kapaciteta! Nisu mi jasni "stručnjaci" koji traže projekciju poslovnih rezultata projekta za više od 20 godina, u vremenima kad su inovacije osnova gospodarstva, komercijaliziraju se u roku 3 do 6 mjeseci i traju, zastarijevaju) dvije do pet godina, ako.

Imaš ideju, znaš podatke, stiskaš tipku Tab popunjavaš bijela polja, zasjenjena se sama popune i Vaš poslovni plan je TU!

Preuzmi i pogledaj primjere poslovnih planova izrađenih u aplikaciji PosPlan ispod!

Cijena: =800,00 kn | =106,18 € za verziju, bez ograničenja broj korisnika i poslovne godine, dobivate password, pa administraciju radite sami.   Narudžba: putem online narudžbe ispod.   Placanje: po predracunu!   Isporuka: u roku tri (3)dana po uplati i dostavi korisničkih podataka na Vas e-mail u .zip formatu!.   Održavanje: za cijelo vrijeme korištenja aplikacije se ne naplaćuje!. Download ver1.0, ver2.0, ver2.3, ver3.0 Kupi Doniraj

Izrada poslovnih planova

Izrada poslovnih planova za investitore, banke, vjerovnike, EU fondove, HABOR, HamagBicro-Ircro, HamagBicro-Esif, Hzz i druge koji planiraju investicije i razvoj, odnosno apliciranje ne neku od mjera EU fondova. Cijene izrade poslovnog plana iznosi 1% za poslovne planove od 200.000 kn do 700.000 kn predračunske vrijednosti projekta, a za manje projekte iznosi od 1.000,00 kn | =132,73 € do 2.000,00 kn | =265,46 €, ovisno o broju utrošenih sati po projektu. Za veća i specifična ulaganja cijene se dogovaraju sa klijentima. Vrijeme izrade poslovnog plana je 7 radnih dana od dana dostavljanja i kompletiranja potrebne dokumentacije i svih podataka , uz ogradu da se rokuvi mogu produžiti u slučaju nedostupnosti svih podataka ili su isti podložni promjenama, ali ne duže od mjesec dana.

Cijena: >=1.000,00 kn | =132,73 € Kupi Doniraj

Narudžbenica

Name:

Email:

Subject:

Message:

Ispravno popunite sva polja narudžbenice kako bi ista ispravno bila zaprimljena i dostavljen predračuna na Vaš e-mail. Nakon uplate dobijete račun i PosPlan-ver3.00.xls u excelu na Vaš e-mail!