UpS

obrtnikVaN

uPsUpS Download obrtnikVaN

obrtnik-van

obrtnikVaN-ver2019

Apikacija obrtnikVaN namjenjena je za vođenje jednostavnog knjigovodstva, obrtnika, poreznih obveznika poreza na dohodak od samostalne djelatnosti obrta, slobodnih zanimanja, poljoprivrede i šumarstva, a koji nisu u sustavu PDV-a. Aplikacija obrtnikVaN generira:

Svi izvještaji i poslovne knjige dostupni su na ekranu i printeru.
Aplikacija sa svakim unosom generira ažurirane poslovne knjige!.
Cijena: 760,00 kn, bez ogranicenja broja korisnika i poslovne godine, za verziju, administraciju radite sami.
Placanje: po predracunu!
Isporuka: po uplati na Vas e-mail!.
Održavanje: održavanje za cijelo vrijeme korištenja aplikacije se ne naplaćuje!.

Zašto Vam je potrebna aplikacija obrtnikVaN?

Apikacija obrtnikVaN potrebna Vam je za vođenje jednostavnog knjigovodstva poreznih obveznika poreza na dohodak od samostalne djelatnosti obrta, slobodnih zanimanja, poljoprivrede i šumarstva, a koji nisu u sustavu PDV-a (obrtnik, doktor, veterinar, odvjetnik, javni bilježnik, revizor, inženjer, arhitekata, porezni savjetnik, stečajni upravitelj, tumač, prevoditelj, pojoprivrednik, turistički djelatnik, znanstvenik, književnik, izumitelj, predavač, odgajatelj, novinar, umjetnik, sportaš ..). Ako imate apikaciju obrtnikVaN , izvršite administraciju na obrascu RPO i spremni ste preuzeti vođenje jednostavnog knjigovodstva poreznog obveznika! .

Cijena: =760,00 kn Kupi Download

Nakon uplate PayPal-om, preuzmi aplikaciju obrtnikVaN-ver2019 u excelu na svoje računalo i slobodno koristiti!

Naruči!

Name:

Email:

Subject:

Message:

Ispravno popunite sva polja narudžbe kako bi ista ispravno bila zaprimljena i dostavljen predračuna na Vašu e-mail adresu. Nakon uplate dobijete račun i aplikaciju obrtnikVaN-ver2019 u excelu na Vaš e-mail!